Вперше від початку повномасштабної війни: Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом до Німеччини

Німецькі джерела повідомляють, що чинний глава Української держави Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом до Німеччини.

Володимир Зеленський

Фото - Громадське

Про це повідомляє “НБН” із посиланням на “Bild“.

Як відомо, чинний президент України Володимир Зеленський з моменту початку повномасштабного вторгнення побував у Польщі, Британії, США та ще кількох країнах, але офіційного візиту до Німеччини так і не було. Тепер місцеві ЗМІ пишуть, що 14 травня, у неділю Зеленський прибув із офіційним візитом до країни.

За даними джерела стало відомо, що Володимир Зеленський побував у штаб-квартирі Міністерства оборони Німеччини, а зараз проводить зустріч з президентом Штайнмайером.

Також відомо, що раніше Володимир Зеленський “натякав” про те, що на переговорах у Німеччині обговорюватимуться питання щодо відновлення України після закінчення війни, а також щодо подання нового озброєння. Конкретно може йтися про покращення української протиповітряної оборони.

Варто зазначити, що уряд Німеччини схвалив найбільший пакет військової допомоги для України з початку повномасштабного вторгнення.

Раніше Володимир Зеленський побував у Римі.

Exit mobile version