Білоруський опозиціонер розповів про хворобу Лукашенка: ким Кремль має намір замінити диктатора

Білоруський опозиціонер, політик, дипломат Павло Латушко повідомив, що нелегітимний президент РБ Олександр Лукашенко серйозно хворий і Кремль вже знайшов, ким його замінити.

Олександр Лукашенко

Фото – rbc.ru

Латушко розповів, що погіршення здоров’я самопроголошеного глави Білорусі Олександра Лукашенка спричинено тяжкою вірусною інфекцією, що призвело до проблем із серцем.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на «Апостроф».

За словами дипломата, через шум у засобах масової інформації білоруському диктатору довелося з’явитися на публіці, незважаючи на погане самопочуття.

Зважаючи на серйозні проблеми зі здоров’ям Лукашенка, Кремль почав розглядати варіанти його наступників – цивільного та військового, які повністю контролюються Москвою.

Президентське крісло може зайняти речниця верхньої палати Наталія Качанова, яка завжди була віддана диктатору і є людиною «русского мира».

Також очолити РБ може секретар Ради безпеки генерал Олександр Вольфович – ставленик Кремля, який має контакти з секретарем Радбезу РФ Миколою Патрушевим.

Нагадаємо, що білоруська опозиціонерка Світлана Тихановська звернулася до своїх соратників, закликавши їх підготуватися на випадок смерті Лукашенка.

Exit mobile version