Двійники Путіна: Буданов розповів, що видало «близнюка» диктатора у Маріуполі та 9 травня у Москві

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов висловився про двійників кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Володимир Путін

Фото – vedomosti.ru

В інтерв’ю блогеру Сергію Іванову на YouTube-каналі ISLND TV начальник української військової розвідки заявив, що у Маріуполі та на параді 9 травня у столиці РФ справжній президент-агресор не був присутній, інформує «НБН».

За словами Буданова, люди мають унікальні фізіономічні особливості і це не тільки відбитки пальців, а, наприклад, проміжок між очима, форма і малюнок вуха, які не можна скопіювати або повторити. Він зазначив, що пластичні операції дозволяють щось підправити у зовнішності, проте їхні можливості обмежені.

Глава ГОУ МОУ заявив, що двійника російського лідера у Маріуполі видали вуха, що видно неозброєним оком. Генерал додав, що так не буває, що людина заснула з одним вухом, а прокинулася з іншим.

Говорячи про «близнюка» Путіна на параді в Москві 9 травня, начальник розвідки розповів, що його видав зріст, що видно на великих планах. Крім того, «копії» глави Кремля мають різні повадки.

Раніше представник Кремля Дмитро Пєсков розповів про двійників Путіна та здоров’я диктатора.

Exit mobile version