Україна близька до отримання сучасної авіації: заява спікера Повітряних сил

Спікер командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат зробив кілька заяв щодо можливих постачань в Україну сучасної авіації від західних партнерів.

F-16

Фото - УНІАН

Про це повідомляє “НБН” із посиланням на заяву “Суспільне“.

Так, Юрій Ігнат розповів про те, що вже зараз є деякі позитивні сигнали щодо того, що Україна незабаром може отримати сучасну бойову авіацію від західних країн. Гнат уточнив, що якщо це все-таки станеться, то українські льотчики діятимуть у рази ефективніше.

Ігнат зазначив, що вже зараз українські льотчики роблять велику кількість бойових вильотів і демонструють свої навички якнайкраще. За словами спікера, щодня українські пілоти знищують місця скупчення ворога, техніку, командні пункти та багато іншого, що говорить про великий професіоналізм українських бійців.

“Українські льотчики вже зараз показують хороші результати, а ви уявіть собі, що буде, коли у нас з’явиться техніка, про яку ми мріємо”, – заявив Юрій Ігнат.

Крім того, він додав, що російська пропаганда може розпускати фейки про те, що F-16 є нібито старими і зовсім неефективними, подібне вони говорили і про Patriot.

Раніше стало відомо, що деякі країни готові навчати українських пілотів.

Exit mobile version