«Розважався» з паперами: ЗМІ розповіли, як президент Бразилії уникав Зеленського на саміті «Великої сімки»

ЗМІ розповіли, як бразильський лідер Луїс Інасіу Лула да Сілва, який поскаржився, що глава України не прийшов до нього на зустріч, уникав Володимира Зеленського на саміті «Групи семи» у Хіросімі.

Луїс Інасіу Лула да Сілва

Фото – profile.ru

Аргентинське видання La Razon повідомило, як президент Бразилії тричі уникав зустрічі з українським колегою на саміті «Великої сімки», інформує «НБН».

Як пишуть журналісти, після прибуття на захід українська сторона надіслала запит на зустрічі з усіма його учасниками. Глава Індії Нарендра Моді погодився, проте від да Сілви надійшла відмова – політик послався на проблеми з розкладом.

На одній із зустрічей представники країн G7 віталися із лідером українців, на відміну від бразильського президента, якому було «трохи незручно» перебувати в одному приміщенні із Зеленським. Да Сілва так і сидів за столом, не підводячи очей, «розважаючись» з кількома паперами.

Потім на главу Бразилії почали тиснути інші лідери «Великої сімки», які вважали, що його зустріч із президентом України має відбутися. Проте саміт завершився без цих переговорів.

Зазначимо, що да Сілва заявляв, що Зеленський нібито не прийшов до нього на зустріч у залі готелю, запевняючи, що він не засмутився через це.

Exit mobile version