До чого приведе перегрупування окупантів під Бахмутом: аналітики озвучили прогнози

Аналітики Інституту вивчення війни дали прогноз щодо нових наступів російських окупантів на Бахмутському напрямі.

Бахмут

Фото - CNBC

Про це пише “НБН” із посиланням на ISW.

Аналітики розповіли, що російських окупантів, у тому числі й приватна військова компанія “Вагнер”, яка вже досить довгий час воює на Бахмутському напрямку, вирішили залишити місто. За даними аналітиків, вони вийдуть з Бахмута для того, щоб перегрупуватися і зайняти більш зручні позиції на російсько-українському фронті.

Відомо, що замість ПВК “Вагнер” на Бахмутський напрямок швидше за все зайдуть сили так званої ДНР. Якщо ж так станеться, то, швидше за все, інтенсивність боїв на цьому напрямку може зменшитися, а також може зовсім припинитися ворожий наступ на лінії Авдіївка-Донецьк.

Примітно, що раніше представник Міністерства оборони України Ганна Маляр розповіла, що на даний момент російські окупанти фактично не ведуть цілеспрямованого наступу на Бахмутському напрямку. Маляр сказала, що через передислокацію бойові дії під Бахмутом скоротилися фактично до двох перестрілок.

Крім того, слід зазначити, що заяви представників ПВК “Вагнер” та заяви представників України щодо виходу найманців із міста збігаються.

Нагадаємо, ми також писали про те, що у Міноборони прокоментували ситуацію на Бахмутському напрямку.

Exit mobile version