Путін применшив значення атаки дронів на Москву: у ISW пояснили, що намагається приховати диктатор

В Інституті вивчення війни пояснили, з якою метою кремлівський диктатор Володимир Путін применшив значення удару безпілотників по російській столиці та її передмісті, який стався у вівторок, 30 травня.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

Американські аналітики у своєму звіті пишуть, що лідер росіян навмисно применшив значення атаки БПЛА на елітні райони Московської області, інформує «НБН».

За словами експертів ISW, кремлівський диктатор намагається приховати обмежені можливості держави-терориста для «відповіді» Україні, яку Москва звинуватила в інциденті.

Глава Російської Федерації заявляв, що окупанти «два-три дні тому» нібито завдали удару по штаб-квартирі української розвідки. Крім того, загарбники реагують на «війну України проти Донбасу», атакуючи «військову інфраструктуру» сусідньої держави.

Також Путін спробував попередити критику з боку росіян, які заявляли про неефективність протиповітряної оборони в Москві та у прикордонні з Україною. Говорячи про вчорашню роботу ППО, глава РФ оцінив її як «нормальну», додавши, що варто «попрацювати» над її удосконаленням.

Зазначимо, у Зеленського відреагували на заяви Путіна про помсту України за удар безпілотників по російській столиці.

Exit mobile version