Путін звернувся до народу через повстання “Вагнер”: що сказав диктатор

Російський диктатор Володимир Путін звернувся до власного народу через повстання бойовиків приватної військової компанії "Вагнер".

Путін

Фото - Газета

Про це повідомляє “НБН” із посиланням на росЗМІ.

За словами російського диктатора, стає відомо, що бойовики приватної військової компанії є нібито “зрадниками батьківщини”, оскільки, за його словами, у той момент, коли Росія веде активну боротьбу з “неонацистами”, вони повернулися у зворотний бік і пішли проти своїх.

У той же час кремлівський диктатор заявляє, що учасників військового заколоту на території Ростова, а також інших міст Російської Федерації обов’язково будуть покарані. Крім того, він закликав усіх об’єднуватись, щоб протистояти ворогові.

“Дії, які розколюють єдність, – це, по суті, відступництво від свого народу, від бойових товаришів, які борються на фронті. Саме такий удар був завданий Росією 1917 року, тоді все закінчилося трагедією Громадянської війни.

У нинішній ситуації Росія зіткнулася із зрадою, непомірні амбіції та особисті інтереси призвели до зради. Усі, хто свідомо став на шлях зради, понесуть неминуче покарання, дадуть відповідь і перед законом, і перед народом” – заявив російський диктатор Володимир Путін.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що найманці змогли взяти Ростов.

Exit mobile version