Путін не прощає зрадників: експерти вважають, що диктатор може “прибрати” Пригожина в Білорусі

Іноземні журналісти заявляють про те, що російський диктатор Володимир Путін, швидше за все, не вибачить ватажку приватної військової компанії "Вагнер" його заколот.

путін

Фото - росЗМІ

Про це повідомляє “НБН” із посиланням на “CNN“.

Журналісти видання вважають, що російський диктатор Володимир Путін швидше за все може спробувати “прибрати” ватажка злочинного угрупування “Вагнер” за те, що він учинив заколот під час військових дій. Екс-керівник московського бюро CNN Джин Догерті заявляє, що хоча Путін і сказав, що прощає Пригожина, це зовсім не так, російський диктатор ніколи не прощає тих, хто йде проти нього.

“Путін не прощає зрадників. Навіть якщо Путін скаже: “Пригожин, їдь у Білорусь”, він все одно буде зрадником, і я думаю, що Путін ніколи цього не пробачить…

Якби я була Путіним, я хвилювався б через тих людей на вулицях Ростова, які підбадьорювали бійців “Вагнера”, коли вони йшли” — заявляє Догерті.

Вона заявила, що цілком можливо, що Пригожина можуть спробувати вбити в Білорусі, але це досить серйозна дилема для Москви, оскільки ватажок “вагнерів” має підтримку.

Зазначимо, раніше в ISW розповіли, як повстання Пригожина вплинуло на Путіна.

Exit mobile version