Залишилася лише одна людина: Піонтковський розповів, на кого може розраховувати Путін після «бунту» Пригожина

Російський опозиціонер, політолог Андрій Піонтковський заявив, що в РФ після «повстання» ПВК «Вагнер» під керівництвом олігарха Євгена Пригожина залишилася одна людина, на яку може розраховувати Володимир Путін.

Володимир Путін

Фото – svoboda.org

Піонтковський розповів, що у країні-агресорі склалася ситуація «повзучого путчу», в якій вже немає абсолютної влади кремлівського диктатора, інформує «НБН» із посиланням на «Апостроф».

За словами політолога, Путін хотів би провести масштабні «чистки» у Міноборони РФ, але зараз це вже неможливо. Опозиціонер нагадав, що у червні 1941 року Йосип Сталін розстріляв главу Генштабу Дмитра Павлова та ще 50 генералів. Те саме зробив Адольф Гітлер, коли дізнався про змову проти нього.

Однак через відсутність абсолютної влади в Росії глава Кремля вже не може розправитися з організаторами заколоту так, як йому хотілося б. Крім того, після «повстання» Пригожина Путін може розраховувати лише на одну людину – главу Росгвардії Віктора Золотова, оскільки всі, «хто розумніше», до диктатора ставляться скептично.

Як повідомлялося, глава ГУР Кирило Буданов висловився про ліквідацію Пригожина ФСБ за наказом Кремля.

Exit mobile version