Чи може війна в Україні затягнутися на довгий час: радник голови ОПУ Подоляк відповів

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк розповів, чому російсько-українська війна не може затягнутися на довгий час.

Подоляк

Фото - УП

Про це повідомляє “НБН” із посиланням на інтерв’ю Подоляка виданню “Медуза“.

Михайло Подоляк заявляє, що у довоєнний час в Україні ніхто не виробляв великої кількості озброєння, але наразі все кардинально змінилося. За словами Подоляка, наразі вже зовсім інше сприйняття потреб військово-промислового комплексу.

“Просто до війни ніхто не робив десятки тисяч снарядів на місяць – а зараз зовсім інше сприйняття потреб ВПК і готується необхідний обсяг озброєнь” – зазначає Подоляк.

Водночас, радник глави Офісу президента заявляє, що в той час, як Україна розвиває власну обороноздатність і виробництво зброї, у Росії все навпаки. Він зазначає, що ресурси країни-агресора дуже швидко скорочуються, до того ж РФ витратила фактично все, що мала до початку війни і зараз намагається хоч щось виробляти. Це, своєю чергою, дуже негативно впливає на економіку.

Зазначимо, що Подоляк також згадав, що найкращим варіантом для Росії стане заморожування конфлікту, але Україна цього в жодному разі не повинна допустити, оскільки це буде кінцем для країни.

Зазначимо, раніше Зеленський повідомив, чи змінилася ситуація на ЗАЕС.

Exit mobile version