Гончаренко поставив запитання Столтенбергу про запрошення України до Альянсу: що відповів генсек НАТО (ВІДЕО)

Народний депутат Верховної Ради України Олексій Гончаренко опублікував відповідь генсека НАТО Столтенберга на поставлене йому запитання про запрошення України до Північноатлантичного Альянсу.

Олексій Гончаренко

Фото - 24tv.ua

Як інформує “НБН“, у ТГ-каналі Гончаренко написав, що він особисто подякував генсеку НАТО за всі слова підтримки для Української держави, а також поставив Єнсу Столтенбергу запитання щодо того, чи буде під час саміту Організації Північноатлантичного договору у Вільнюсі озвучено запрошення України до Альянсу.

На це Столтенберг відповів Олексію Гончаренку, що незабаром всі ми побачимо ті слова і терміни, які були обрані. Це станеться вже за кілька годин. Він додав, що вже говорив про деякі аспекти, які також мають там бути і які мають узгодити лідери країн НАТО, опублікувавши їх у комюніке. При цьому Столтенберг заявив, що точно в чому він упевнений, це в тому, що це буде позитивний і сильний меседж для України, і це точно допоможе на шляху до членства в Північноатлантичному Альянсі.

Сам же Гончаренко прокоментував таку відповідь Столтенберга таким чином, що потужні сигнали вже почали надходити. Також політик опублікував відео відповіді Столтенберга в ТГ-каналі.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що Зеленський анонсував важливі переговори на саміті НАТО.

Exit mobile version