Данілов прокоментував результати Вільнюського саміту НАТО: на яких амбіціях росіяни можуть поставити хрест

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов висловився про результати Вільнюського саміту Організації Північноатлантичного договору, розповівши про які амбіції можуть забути росіяни.

Олексій Данілов

Фото – krymr.com

В ефірі національного телемарафону чиновник заявив, що результат, якого досягнув глава держави Володимир Зеленський на саміті НАТО у Вільнюсі – це наша перемога, повідомляє «НБН».

За словами секретаря РНБО, усім би хотілося, щоб питання про інтеграцію нашої країни до Альянсу вирішувалося якнайшвидше і конкретніше, проте Україна має виконати непросте «домашнє завдання».

Данілов запевнив, що наша країна буде частиною НАТО, а саміт показав, що росіяни можуть поставити хрест на думці про імперію, яка більше не існуватиме.

Чиновник звернув увагу на декларацію «Великої сімки», яка передбачає, що Україна матиме окремі угоди з кожною державою G7 щодо гарантій безпеки.

Нагадаємо, екс-глава уряду Британії Борис Джонсон розповів, як Захід має діяти щодо України, щоб забезпечити її безпеку та перемогу у війні.

Exit mobile version