На що хворий Кадиров: Закаєв розкрив причину проблем зі здоров’ям у глави Чечні

Один із лідерів Чеченської Республіки Ічкерія Ахмед Закаєв прокоментував чутки про хворобу та спробу отруєння Рамзана Кадирова. Політик назвав ймовірну причину проблем зі здоров'ям у ставленика Кремля.

Рамзан Кадиров

Фото – rbc.ru

В ефірі «24 каналу» Закаєв підтвердив, що Кадиров важко хворий, зазначивши, що це видно по зовнішності соратника Путіна. За словами політика, повідомлення про отруєння ватажка чеченських бойовиків і про те, де його лікують – лише припущення, інформує «НБН».

Лідер Чеченської Республіки Ічкерія розповів, що ставленик Кремля останні 15-20 років «балувався» наркотиками, внаслідок прийому заборонених препаратів з’явилися побічні ефекти.

Закаєв запевнив, що Кадиров страждає на проблеми з нирками, про що йому стало відомо з перевірених джерел. Поганий фізичний стан підтверджує зайва вага соратника Путіна та те, як він намагається говорити.

Ватажок чеченських бойовиків в ОАЕ записав два відео, щоб спростувати чутки про свою смерть і тяжкий стан його соратника Адама Делімханова, який проходить лікування за межами РФ.

Політик пояснив, що ці відео – спроба ставленика Москви переконати, що він та його «брат» у хорошому фізичному стані. Однак почорніла рука Кадирова після медичних процедур говорить про інше.

Нагадаємо, на початку місяця російські паблики повідомили, що глава Чечні перебуває у передсмертному стані.

Exit mobile version