«Відрядження» депутатів на курорти: в ОПУ розповіли, як політиків можуть повернути в країну для притягнення до відповідальності

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк, коментуючи відпочинок чиновників та депутатів за кордоном під час війни з Російською Федерацією, розповів, як керівництво країни має намір притягувати таких держслужбовців до відповідальності.

Офіс президента України

Фото – slovoidilo.ua

В ефірі «24 каналу» представник Офісу Зеленського, коментуючи скандал із «відрядженням» нардепа «Слуги народу» Юрія Арістова на Мальдіви, заявив, що українське керівництво може створити спеціальну службу, яка допоможе притягувати до відповідальності таких політиків, інформує «НБН».

За словами радника глави ОПУ, спеціальний орган розшукуватиме українських чиновників у всьому світі та буде привозити їх назад. Подоляк зазначив, що поки громадяни віддають останнє для захисників на фронті, інші дозволяють собі відпочивати від війни чи наживатися, за що має бути серйозна відповідальність.

Нагадаємо, що скандал із розкішним відпочинком Аристова на Мальдівах та позбавленням політика депутатського мандату прокоментував глава держави Володимир Зеленський.

Exit mobile version