Візит Зеленського до Греції: президент України зробив важливу заяву про винищувачі F-16 (ВІДЕО)

Сьогодні президент України Володимир Зеленський перебуває з візитом на території Греції. Гарант Конституції Української держави вже встиг зробити вельми важливу заяву, що стосується винищувачів F-16.

Володимир Зеленський

Фото - screenshot

Як інформує “НБН“, заяву українського лідера, зроблену під час пресконференції Зеленського і прем’єр-міністра Греції Кіріакоса Міцотакіса оприлюднив YouTube-канал ОПУ.

Дослівно із заяви Зеленського:

Ми обговорили сьогодні з главою уряду Греції Кіріакосом Міцотакісом вельми пріоритетні теми. Природно, я розповів про ситуацію на фронті в Україні. Поділився інформацією про удари терористів РФ по нашій країні, а також про наші можливості щодо відновлення глобальної безпеки і цілісності територій нашої країни.

Верховний головнокомандувач обговорив із прем’єр-міністром Греції оборонні потреби Української держави і назвав певні конкретні речі, які могли б допомогти прискорити завершення російської агресії.

Крім того, президент нашої країни Володимир Зеленський заявив про те, що Греція також візьме участь у навчанні українських пілотів на винищувачах F-16.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як політолог Валентин Гладких висловився про цілі візиту Зеленського до Греції.

Exit mobile version