Коли закінчиться війна в Україні: Зеленський оцінив ймовірність завершення бойових дій у цьому році

Глава держави Володимир Зеленський відповів, коли у нашій країні закінчиться війна, висловившись щодо завершення бойових дій у цьому році.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

В інтерв’ю португальському телеканалу RTP український лідер нагадав, що війна в нашій країні закінчиться лише тоді, коли Кремль виведе путінські окупаційні сили з наших територій, інформує «НБН».

Гарант не виключає, що для завершення війни має відбутися діалог, проте він відбудеться лише після того, як окупанти підуть з України, а росіяни почнуть поважати право українців жити на своїй землі та право на свободу.

Зеленський запевнив, що прямого переговорного процесу з Кремлем не буде, доки Москва не виконає всі умови Києва – 10 пунктів, викладених в українській «формулі миру».

Також президент не виключає, що бойові дії можуть закінчитися вже цьогоріч, що залежить від багатьох чинників, зокрема успішності контрнаступу ЗСУ.

Зазначимо, що в інтерв’ю глава держави назвав необхідну нашим військам кількість винищувачів F-16, щоб позбавити росіян домінування в небі.

Exit mobile version