Звільнення Резнікова: Зеленський пояснив, чому хоче призначити нового міністра оборони

Глава держави Володимир Зеленський анонсував кадрові перестановки у Міністерстві оборони. Лідер українців вирішив звільнити з посади керівника відомства Олексія Резнікова, пояснивши своє рішення.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

У неділю, 3 вересня, у вечірньому відеозверненні український лідер повідомив, що вирішив звільнити главу оборонного відомства Олексія Резнікова. Натомість президент хоче призначити на посаду керівника Фонду державного майна Рустема Умерова, інформує «НБН».

Президент зазначив, що парламенту буде запропоновано змінити главу міністерства цього тижня. Гарант нагадав, що Резніков керував відомством понад 550 днів повномасштабного вторгнення РФ.

Зеленський, пояснюючи нові кадрові рішення, зазначив, що Міноборони потребує нових підходів та інших форматів взаємодії, як і із захисниками, так і з громадянами загалом.

Зазначимо, що чутки про звільнення керівника оборонного відомства поширюються у ЗМІ вже давно, нова хвиля повідомлень щодо його заміни з’явилася за кілька днів до офіційної заяви глави держави. Крім того, стало відомо, яку нову посаду запропонують Резнікову.

Exit mobile version