Хвороба Кадирова – один із факторів: Данілов спрогнозував новий заколот у Росії

Секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов переконаний, що в Російській Федерації назріває новий заколот, проте це не буде другий похід на Москву за прикладом «маршу справедливості» бойовиків ПВК «Вагнер».

Олексій Данілов

Фото – reuters.com

В ефірі національного телемарафону чиновник заявив, що в РФ назріває заколот, який завершиться фрагментацією країни-агресора. За словами Данілова, Києву відомо, хто керує повстанням та як це відбувається, інформує «НБН».

Секретар РНБО уточнив, що новий заколот не буде за прикладом походу «вагнерівців» на російську столицю, скоріше події розвиватимуться подібно до розпаду Радянського Союзу в 1991 році.

Данілов запевнив, що відповідний процес вже запущений і важка хвороба ставленика Кремля в Чечні Рамзана Кадирова – один із факторів, які також вплинуть на організацію повстання. Він додав, що РФ розпадеться «за нашого життя» і жодна сила не зможе зупинити це.

Також секретар РНБО прокоментував затримання Шуфрича та розповів, що буде з іншими депутатами від «ОПЗЖ» у Верховній Раді.

Exit mobile version