Аксьонов відправив у Москву звіт про різке зростання антиросійських настроїв у Криму – ЗМІ

«Глава» Криму Сергій Аксьонов відправив у Москву звіт про різке зростання антиросійських настроїв на тимчасово захопленому півострові. При цьому ставленик Кремля приховав реальні причини зниження рівня підтримки «визволителів» серед місцевого населення.

Сергій Аксьонов

Фото – ria.ru

На замовлення АП РФ у Криму провели соціологічне дослідження щодо підтримки окупаційної «влади» серед місцевого населення. Результати виявилися невтішними, що викликало у Москві невдоволення роботою Аксьонова, інформує «НБН» із посиланням на ЦНС.

У свою чергу ставленик Кремля на півострові надіслав російському керівництву свій звіт щодо зростання антиросійських настроїв серед кримчан, де вказав на головну проблему такої тенденції – погіршення економічної ситуації в регіоні через санкційний удар Заходу по РФ.

Однак насправді складна економічна ситуація виникла у Криму через переорієнтацію ресурсів півострова на забезпечення потреб путінських окупаційних сил. Також у регіоні спостерігається суттєва нестача робочої сили через мобілізацію чоловіків у армію Путіна.

Раніше в ОПУ пояснили, що почали усвідомлювати росіяни завдяки регулярній «бавовні» у Криму.

Exit mobile version