Кулеба пояснив, чому Україна не буде автоматично погоджуватися на переговори, у разі виведення військ РФ

Глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба пояснив, чому Київ не буде автоматично погоджуватися сісти за стіл переговорів із російською стороною, якщо Кремль виведе свої окупаційні війська з території нашої країни.

Дмитро Кулеба

Фото – unian.net

В інтерв’ю виданню Forbes керівник зовнішньополітичного відомства України нагадав, що Київ не має наміру розмовляти з Москвою, допоки Кремль не виведе армію Путіна з усіх територій нашої країни, інформує «НБН».

Вкотре дипломат нагадав, що про жодні територіальні поступки державі-терористу не може бути й мови, закликавши прихильників таких «мирних» пропозицій навіть не думати про це.

За словами міністра, виведення військ Російської Федерації з України стане сигналом до того, що Москва готова до діалогу. Однак, як запевнив Кулеба, це не означає автоматичної згоди Києва на переговорний процес. Оскільки Кремль надто довго обманював українців, Європу та США, йому не можна вірити після першого слова чи кроку.

Раніше глава МЗС пояснив, як російський терор у Харківській області має позначитися на наданні військової допомоги Україні.

Exit mobile version