Зеленський попередив про майбутній зимовий енергетичний терор РФ, але в більшому масштабі

Терористи з Росії майбутньої зими можуть у черговий раз вдатися до енергетичного терору, але вже в більшому масштабі.

Володимир Зеленський

Фото - lb.ua

Як інформує “НБН“, таку заяву озвучив Верховний головнокомандувач Збройних сил України Володимир Зеленський під час свого виступу перед учасниками зустрічі спільноти Joint Expeditionary Force.

Український лідер наголосив, що цієї зими потрібно зосередитися на гібридних терористичних загрозах з боку агресора – Російської Федерації. Минулого року ворожі сили зробили ставку на удари по енергетичній інфраструктурі, щоб знищити основу сучасного життя. Тепер же Росія може повторити свою тактику, але вже в набагато більших, гірших для нашої країни масштабах.

Дослівно із заяви Володимира Зеленського:

Згідно з нашими припущеннями, агресор цієї зими може повторити свою тактику терору, тільки вже в набагато більшому масштабі. Зараз дуже важливо бути готовим до будь-яких терактів, до будь-якого роду дій з боку Росії. Ми повинні вистояти в цій битві. ППО, а саме захист наших міст, нашої енергетичної інфраструктури та експортних коридорів у чорноморських водах – це ключове в перемозі в зимовій битві для України.   

Згідно зі словами українського лідера, терористи РФ повинні почати звикати до програшів. Зокрема, черговий програш енергетичного терору ворога однозначно додасть Україні та її союзникам сили. 

Наостанок президент додав, що вести РФ програшами буде простіше. 

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, як Зеленський прокоментував наступ росіян на Авдіївку.

Exit mobile version