Вкид про зупинку серця у Путіна: як образ «сильного вождя» почав шкодити диктатору

Російський політолог Аббас Галлямов прокоментував повідомлення про зупинку серця у кремлівського диктатора Володимира Путіна. Експерт пояснив, як образ «сильного вождя» тепер шкодить президенту-агресору.

Володимир Путін

Фото – svoboda.org

В ефірі «24 каналу» Галлямов нагадав, що глава Кремля з перших днів свого президентства експлуатував образ «сильного лідера». За його словами, культ Путіна виріст із культу грубої сили, який притаманний росіянам, інформує «НБН».

Експерт пояснив, що глава РФ більше не може відповідати цьому образу. Тепер згідно з давнім принципом старого вождя, який заслаб, має замінити молодий кандидат, вбивши суперника під час поєдинку. Цей патерн на несвідомому рівні впливає на громадян РФ, про що не замислювався диктатор, насаджуючи культ сильного лідера.

Політолог зазначив, що будь-яка інформація про хворобу президента змушує його громадян турбуватися. Нещодавній вкид про зупинку серця у лідера росіян нагадує про те, що президент-агресор не вічний і хтось має прийти на його місце.

Через такі чутки про проблеми зі здоров’ям на військового злочинця у суспільстві починають дивитися як на «кульгаву качку», яка ось-ось перестане тримати вертикаль влади в країні.

Раніше ЗМІ стало відомо про інцидент з Путіним у Пекіні, після якого оточення диктатора запідозрило змову.

Exit mobile version