В ОПУ прокоментували повідомлення щодо розколу між Зеленським та Залужним

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк прокоментував чутки про розкол між главою держави Володимиром Зеленським та головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним. Чиновник пояснив, навіщо поширюють такі повідомлення.

Валерій Залужний і Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Представник Офісу Зеленського заявив, що жодного розколу між політичним та військовим керівництвом України немає і бути не може. Зеленський щоденно проводить селекторні наради, ставки, під час яких спілкується із Залужним.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на «24 канал».

Подоляк уточнив, що ця модель комунікації з командуванням ЗСУ була побудована ще в перші дні повномасштабного вторгнення РФ і функціонує досі. Керівництво країни та військові регулярно обговорюють ситуацію на фронті, вносять корективи у тактику та стратегію для підвищення ефективності збройних сил на полі бою.

За словами радника глави ОПУ, росіяни, які розповсюджують фейки про розкол між президентом та головнокомандувачем, ненавидять історичний момент, у якому вони перебувають. Тому вони використовують будь-яку абсурдну інформацію, щоб спровокувати розкол у нашій країні.

Нагадаємо, у ГУР МОУ прокоментували діпфейк із головнокомандувачем ЗСУ, пояснивши мету таких «звернень».

Exit mobile version