Зеленський назвав 5 причин, через які союзникам України вигідно посилити її ППО

Глава держави Володимир Зеленський заявив, що наступний рік має стати роком, коли Україна зі свого неба скине РФ. Президент назвав причини, через які партнерам Києва вигідно посилювати протиповітряну оборону нашої країни.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Український лідер на сторінці в соцмережі Х опублікував п’ять причин, через які союзникам нашої країни вигідно посилювати її протиповітряну оборону. Гарант підкреслив, що перш за все кожен комплекс ППО і кожна ракета, передана Києву, рятують життя українцям, інформує «НБН».

Президент зазначив, що потужний повітряний щит над кожним великим містом та регіоном дозволить мільйонам громадян повернуться додому ще до завершення бойових дій. Це допоможе економіці зменшити дефіцит у бюджеті та потребу у фінансовій допомозі Заходу.

За словами Зеленського, посилення ППО дозволить захисникам досягати великих успіхів у Чорному морі, морський експорт стане активнішим, що допоможе протидіяти продовольчій кризі у світі.

Гарант додав, що кожен додатковий комплекс ППО чи ракета допоможуть заощадити ресурс, який стане у пригоді для відновлення руйнувань в Україні. Крім того, посилення протиповітряної оборони позбавить росіян можливості тероризувати нашу країну ракетами. Окупантам доведеться відмовитися від таких атак, що сприятиме перемозі України у війні.

Нагадаємо, Зеленський висловився про «мирні» пропозиції Трампа для завершення війни.

Exit mobile version