Один із пунктів пропуску на кордоні з Польщею завтра призупинить свою роботу: кому буде заборонено виїзд з України

Завтра двадцять восьмого листопада Польща тимчасово обмежить роботу одного з пунктів пропуску на кордоні з нашою країною. Як повідомляється, причиною цього є ремонтні роботи.

Кордон з Польщею

Фото - 24tv.ua

Як повідомляє «НБН», про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України.

Дослівно з оприлюдненого повідомлення:

Просимо звернути увагу на те, що інформація про тимчасове обмеження процедури оформлення вантажних автотранспортних засобів та автобусів у пункті пропуску «Угринів-Довгобичув».

Отже, польські прикордонники надали інформацію про те, що двадцять восьмого листопада поточного року в пункті пропуску «Довгобичув» через ремонтні роботи буде відсутня електрична енергія. За часом, орієнтовно, це буде з 09.00 до 21.00 (по Києву). У зазначений період оформлення суміжною стороною здійснюватиметься на мобільних терміналах.

В результаті буде тимчасово припинено пропуск вантажівок, повна маса яких досягає 7.5 тонни, а також автобусів. Легкові ж транспортні засоби зможуть проїжджати у звичайному режимі.

Насамкінець до ДПСУ звернулися з проханням до українців, щоб громадяни нашої країни врахували цю інформацію при плануванні поїздок через кордон із Польщею.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що у Польщі зробили заяву про відміну допомоги для біженців з України.

Exit mobile version