Київ прагне організувати візит Туска до України найближчим часом – ЗМІ

Польські ЗМІ повідомляють, що українське керівництво хоче організувати візит до Києва для новообраного глави уряду Польщі Дональда Туска, щоби перезавантажити відносини між країнами. Київ розраховує, що прем’єр-міністр приїде найближчим часом.

Дональд Туск

Фото – Sputnik

Польське видання Onet, посилаючись на джерела, повідомляє, що влада України запрошує новообраного польського прем’єра відвідати Київ найближчим часом, інформує «НБН».

Журналісти зазначають, що українська сторона розраховує на візит Туска до столиці незалежно від того, чи відбудеться зустріч політика з главою держави Володимиром Зеленським на полях саміту лідерів країн Європейського Союзу у бельгійській столиці 14-15 грудня.

Джерела ЗМІ розповіли, що влада України хоче, щоб візит глави уряду Польщі до Києва став його першим закордонним візитом і розраховує, що його приїзд допоможе перезавантажити відносини між країнами.

Нагадаємо, Туск заявив, що партнери Києва мають об’єднатися навколо України, яка бореться із російськими загарбниками. Він заявив, що не хоче слухати про втому політиків від війни та має намір вимагати від Заходу проведення повної мобілізації для допомоги країні.

Exit mobile version