Україні без допомоги партнерів доведеться воювати, як у перші дні вторгнення РФ – Зеленський

Глава держави Володимир Зеленський спрогнозував наслідки послаблення чи відсутності допомоги Україні із боку західних союзників. Президент вважає, що за такого розвитку подій наша країна буде змушена воювати, як у перші дні вторгнення росіян.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Під час брифінгу з головою норвезького уряду Йонасом Гаром Стере український лідер, відповідаючи на запитання представника ЗМІ, заявив, що нашій країні без допомоги західних партнерів доведеться воювати з російськими окупантами, як у перші дні їхнього вторгнення.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на видання «Українська правда».

За словами президента, у перші дні повномасштабної війни Україна самостійно протистояла «другій армії світу». Зеленський зазначив, що це було дуже важко, вторгнення РФ у лютому минулого року стало трагічним періодом для нашого народу, оскільки ворожі війська майже окупували країну.

Гарант наголосив, що Україна не хоче втрачати людей, як це було на початку великої війни з Росією, тому їй потрібний потужний щит оборони. Глава держави наголосив, що нашій країні не можна зазнати поразки, тому їй важливо, щоб світ об’єднався навколо неї.

Нагадаємо, ЗМІ розповіли, яке важливе для України питання президент порушив під час візиту до США.

Exit mobile version