Зеленський із США прибув до Норвегії: відома мета візиту президента

Глава держави Володимир Зеленський після візиту в США прибув до Осло. Президент розповів, що він приїхав до Норвегії для зустрічі із лідерами п'яти європейських держав.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

У середу, 13 грудня, гарант прибув до столиці Норвегії для участі у саміті «Україна – Північна Європа». За словами глави держави, у рамках заходу він зустрінеться з лідерами Норвегії, Швеції, Фінляндії, Данії та Ісландії, інформує «НБН» з посиланням на Telegram-канал президента.

Зеленський повідомив, що з представниками європейських держав він обговорюватиме спільне майбутнє, досягнення миру та безпеки у регіоні, а також посилення співпраці у політичній, оборонній та економічній сферах.

Глава держави зазначив, що у нього відбудуться двосторонні переговори з учасниками заходу. Також заплановано його зустріч із королем Гаральдом V та відвідування парламенту. Крім цього, президент поспілкується з політиками та підприємцями.

Нагадаємо, після переговорів із американським лідером Джо Байденом Зеленський висловився про плани України на наступний рік.

Exit mobile version