Це Різдво створює настрій весь рік – Зеленський прокоментував ліквідацію винищувачів РФ

Глава держави Володимир Зеленський у різдвяному привітанні прокоментував «демілітаризацію» російських винищувачів ЗСУ. Президент нагадав, скільки бойових літаків армії Путіна «відмінусували» захисники за тиждень.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

У понеділок, 25 грудня, український лідер у різдвяному привітанні повідомив, що сьогодні Сили оборони не лише знищили ворожі ракети та «Шахеди», а й збили кілька винищувачів «другої армії світу».

Зеленський зазначив, що за тиждень ЗСУ «демілітаризували» п’ять ворожих бойових літаків, інформує «НБН» із посиланням на Telegram-канал президента.

Гарант наголосив, що це Різдво створює правильний настрій Україні на весь рік – настрій можливостей у переговорах із союзниками, зміцнення захисту повітряного простору та захисту осель від окупантів.

Глава держави додав, що чим сильнішою буде наша протиповітряна оборона, тим менше російських чортів буде в українському небі та на українській землі.

Зеленський привітав українців з Різдвом, побажавши співвітчизникам, щоб цей світлий час зробив для них світлішим новий 2024 рік.

Нагадаємо, речник ПС ЗСУ Юрій Ігнат висловився щодо ліквідації захисниками ворожих винищувачів Су-30 та Су-34 напередодні Різдва.

Exit mobile version