Зеленський розповів, що потрібно зробити для надання Україні обіцяного мільйона боєприпасів

Глава держави Володимир Зеленський вважає, що Україна може отримати мільйон артилерійських снарядів. На думку президента, для цього потрібно тиснути на лідерів, які обіцяли Києву таку кількість боєприпасів.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Під час пресконференції з головою естонського уряду Каєю Каллас український лідер зазначив, що рішення відправити нашій країні мільйон артилерійських снарядів було правильним та потужним. Водночас, Київ очікував, що обіцяні боєприпаси він отримає в березні, саме такі терміни обговорювалися спочатку, інформує «НБН».

Президент нагадав, що Україна не отримала заявленої кількості снарядів і зараз можна чинити політичний тиск на лідерів, які підписалися під відповідним рішенням. За словами гаранта, ці серйозні люди мають виконати прийняте ними рішення, якщо їхнє слово чогось варте.

Зеленський переконаний, що ініціативу щодо надання боєприпасів можна довести до кінця. Глава держави зазначив, що нехай і з відстрочкою та затримкою, проте все одно постачання артилерійських снарядів посилять ЗСУ.

Нагадаємо, під час пресконференції з главою Литви лідер українців повідомив, яка техніка найбільше потрібна нашій країні.

Exit mobile version