У Зеленського висловилися щодо атак хуситів на кораблі у Червоному морі

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк висловився щодо атак хуситів на судноплавні шляхи у Червоному морі. Чиновник вважає, що знищення єменським воєнізованим угрупуванням морського права – ознака зростання глобальної нестабільності.

Офіс президента України

Фото – facebook.com/president.gov.ua

На своїй сторінці в соцмережі Х представник Офісу Зеленського, коментуючи атаки хуситів на кораблі в Червоному морі, зазначив, що глобальна нестабільність зростає і в різних частинах планети подібного беззаконня стає більше, повідомляє «НБН».

Радник глави ОПУ пише, що РФ демонстративно зруйнувала всю архітектуру глобальної безпеки, розпочавши повномасштабне вторгнення в Україну. Росіяни дали зрозуміти всім агресивним режимам, що можна безкарно атакувати, руйнувати та вбивати.

Чиновник нагадав, що часто Кремль виступає спонсором та консультантом для великої кількості ескалацій у різних регіонах. Москва має на меті перенасичити демократичні держави конфліктами, відволікаючи їх від допомоги нашій країні, яка бореться проти російських загарбників.

Подоляк переконаний, що повернути глобальну стабільність, мир та передбачуваність можна лише після поразки РФ у війні та краху режиму кремлівського диктатора. В іншому випадку всі інші рішення продовжать сприяти руйнівним процесам.

Нагадаємо, ексзаступниця міністра оборони України Ганна Маляр назвала дві ілюзії щодо війни, яких потрібно позбутися західним країнам.

Exit mobile version