Режим повної політичної байдужості – соціолог висловився про реальний рейтинг Путіна в РФ

Російський опозиційний журналіст, соціолог Ігор Яковенко зазначає, що більшість громадян Російської Федерації живуть у режимі повної політичної байдужості. Тому реальний рейтинг кремлівського диктатора Володимира Путіна дуже низький.

Володимир Путін

Фото – kp.ru

Яковенко нагадав, що у нацистській Німеччині було безглуздо ставити питання щодо популярності Гітлера чи в Радянському Союзі цікавитися народною підтримкою Сталіна, оскільки в тоталітарній державі немає об’єктивної соціології. Тому не варто довіряти опитуванням про рівень довіри до президента-агресора в РФ.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на «Апостроф».

За словами соціолога, висновки щодо реального рейтингу кремлівського диктатора можна зробити лише за непрямими ознаками. Експерт зазначає, що 80% росіян живуть у режимі повної політичної байдужості, тому підтримка глави держави становить десь близько 20% – це його «ядерний» електорат.

Опозиціонер вважає, що громадяни країни-агресора не цікавляться політикою, оскільки вони ніколи не знали реальних виборів, адже протягом століть російський народ не мав суб’єктності.

Нагадаємо, у Буданова розповіли про замахи на Путіна. Представник ГУР МОУ розкрив, хто є головною загрозою для президента-агресора.

Exit mobile version