Зеленський відповів на обіцянки Трампа швидко закінчити війну: про що президент попередив політика

45-й президент США Дональд Трамп, який сподівається повернутися до влади в Америці, неодноразово заявляв, що після перемоги на виборах швидко закінчить російсько-українську війну. Глава держави Володимир Зеленський відповів на обіцянки скандального політика.

Володимир Зеленський

Фото – rbc.ua

Під час спілкування з представниками ЗМІ у швейцарському Давосі український лідер прокоментував обіцянки Трампа посадити його та кремлівського диктатора Володимира Путіна за стіл переговорів, щоб швидко закінчити війну, інформує «НБН».

Зеленський запропонував уявити, що Київ не погодиться віддати росіянам захоплені території, Трамп прийде до влади у США, Вашингтон припинить допомагати нашій країні й війська Путіна окупують її повністю.

Президент поцікавився, що робитиме скандальний політик, якщо після цього армія РФ захопить країну НАТО, адже кремлівський диктатор не зупиниться лише в Україні, у разі «заморожування» бойових дій.

Гарант додав, що перемога глави Кремля означатиме поразку Європи, адже із втратою нашої країни вона втратить найбільшу та найпотужнішу армію.

Український лідер зазначив, що батько вчив його спочатку подумати, а потім говорити. Глава держави додав, що такі політичні діячі, як експрезидент США роблять подібні заяви, оскільки їх підтримують інші люди.

Нагадаємо, Трамп заявив, що «чудово ладнає» з Путіним і «добре знає» Зеленського, тому зможе посадити їх за стіл переговорів.

Exit mobile version