Сальдо розмріявся про повторне захоплення Херсона: в облраді прокоментували висловлювання колаборанта

«Губернатор» Херсонської області Володимир Сальдо заявив, що правобережжя регіону нібито хоче стати частиною країни-агресора. Заступник голови Херсонської обласної ради Сергій Хлань прокоментував заяву зрадника України.

Колаборант Володимир Сальдо

Фото – rbc.ru

Заступник голови Херсонської облради прокоментував фантазії Сальдо щодо повторного захоплення російськими військами правого берега регіону. Чиновник звернув увагу на те, що гауляйтер подібні заяви видає із періодичністю у два-три місяці.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на «24 канал».

Як пояснив Хлань, мета висловлювань щодо «повернення» контролю окупантів над правим берегом Херсонщини – посіяти паніку серед жителів обласного центру та правобережжя регіону.

При цьому українці бачать, що інформаційні вкиди колаборанта не мають нічого спільного із реальністю. Сили оборони змогли закріпитися на лівому березі Херсонської області в районі села Кринки й численні атаки путінських військ не можуть вибити їх звідти.

Заступник голови облради зазначив, що на цьому тлі заяви зрадника України про форсування Дніпра та повторне захоплення правобережжя армією Путіна звучать «як суцільна маячня». Чиновник додав, що гауляйтер подібні пропагандистські заяви робить і про Миколаїв, і про Одесу.

Нагадаємо, вночі ЗС РФ завдали двох ракетних ударів по Херсону. Начальник ОВА показав кадри наслідків чергової атаки ворога на місто.

Exit mobile version