Зеленський озвучив, скільки ракет і БПЛА РФ випустила по Україні з початку 2024 року

Війська держави-окупанта Російської Федерації з початку 2024 року атакуючи Україну, випустили по нашій країні понад 900 ракет і БПЛА разом узятих.

Ракета

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, на своїй сторінці в соціальній мережі “Твіттер” український лідер Володимир Зеленський написав, що з початку поточного року Росія застосувала проти України понад 330 ракет різних типів і близько 600 сотень безпілотників.

Дослівно з оприлюдненого Зеленським повідомлення:

З настанням 2024 року Російська Федерація випустила по містах Української держави понад 330 ракет різних типів і близько 600 бойових безпілотників. Для того, щоб потивостояти такому тиску з боку ворожих сил, необхідно мати вельми міцний повітряний щит. І саме такий повітряний щит ми будуємо з нашими партнерами.             

Крім того, за словами українського лідера, контроль України над власним небом є критично важливим для забезпечення безпеки на землі: від передових позицій до лікарень і шкіл у тилу.

Пріоритетами для України в цьому плані є протиповітряна оборона та радіоелектронна боротьба, про що наголосив український лідер. Він додав, що російський терор необхідно перемогти і це можливо.

Нагадаємо, раніше Зеленський озвучив головне завдання України у війні проти Росії у 2024 році.

Exit mobile version