Лукашенко дозволив військовим Білорусі стріляти по громадянам: політтехнолог пояснив, до чого готується диктатор

Самопроголошений глава Республіки Білорусь Олександр Лукашенко підписав новий указ, дозволивши військовим стріляти по громадянах із вогнепальної зброї. Політтехнолог та аналітик Борис Тизенгаузен пояснив, до чого готується диктатор.

Олександр Лукашенко

Фото – ria.ru

Тизенгаузен пояснив, що нелегітимний президент РБ зараз дуже наляканий, він боїться за свою сім’ю, тому відправив сина Ніколая у Китай і почав видавати такі репресивні накази, інформує «НБН» з посиланням на «24 канал».

За словами аналітика, соратник Путіна максимально «закручує гайки», ховає свої гроші за кордоном, розуміючи, що за ним незабаром прийдуть. Диктатор боїться білоруських добровольців, які воюють проти РФ на боці України та громадян РБ, які не хотіли брати участь у агресії щодо сусідньої держави.

Політтехнолог звернув увагу на те, що у наказі Лукашенка військовим дозволено відкривати вогонь навіть по жінкам, дітям та інвалідам, якщо вони становитимуть для нього загрозу. При цьому, на думку Тизенгаузена, не виключено, що силовики можуть не виконати розпорядження диктатора й обернути зброю проти його соратників.

Нагадаємо, в ЦНС розповіли, що використовує РФ для швидкого «поглинання» Білорусі.

Exit mobile version