Зеленський розповів про складну ситуацію на фронті та “Ахіллесову п’яту” ЗСУ, яку використовують окупанти

Президент України Володимир Зеленський зробив заяву про ситуацію на найважчих ділянках фронту. Крім того, глава держави розповів, яке "слабке місце нашої країни" використовують російські війська, щоб завдавати максимальної шкоди ЗСУ.

Зеленський

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, під час свого чергового вечірнього звернення до народу України, 19 лютого, Зеленський наголосив, що окупаційні війська користуються, так би мовити, “Ахіллесовою п’ятою” ЗСУ, тобто користуються тим, що військова допомога для українських захисників наразі вельми затримується. Президент наголосив, що нестача озброєння вельми відчутна на фронті. 

Так, у своєму зверненні Зеленський зазначив:

Нині вельми важка ситуація на кількох напрямках на фронті. Саме в тих місцях, де ворог зосередив максимум резервів. Вони користуються затримками допомоги на території України. І це дуже відчутні речі. Брак артилерії, величезна потреба у фронтовій ППО, а також у більшій далекобійності нашої зброї.

Крім іншого, глава держави окремо висловив подяку тим підприємствам, які нині вже налагодили виробництво зброї, дронів і снарядів, а також РЕБ.

Наостанок він додав:

Звісно, ми зараз ще не можемо забезпечити всі потреби лише завдяки власним можливостям, проте кожен місяць додає Українській державі власну силу, свої можливості. Вдячний усім, хто заради цього працює.

Нагадаємо, раніше Зеленський пояснив, чому ЗСУ вийшли з Авдіївки.

Exit mobile version