В ОПУ не виключають, що ціллю удару окупантів по Одесі були Зеленський та прем’єр Греції

Заступник керівника Офісу президента України Ігор Жовква не виключає, що ракетний удар російських окупаційних сил по Одесі в середу, 6 березня, був націлений на главу держави та грецького прем'єр-міністра.

Володимир Зеленський та Кіріакос Міцотакіс

Фото – president.gov.ua

Представник ОПУ заявив, що не можна виключати версію про те, що армія Путіна намагалася вдарити по українському лідеру та делегації глави уряду Греції Кіріакоса Міцотакіса під час атаки на Одесу.

За словами представника Офісу Зеленського, ракетний удар був за 500 метрів від представників керівництва України та іноземних гостей, інформує «НБН» з посиланням на агентство Reuters.

Чиновник зазначив, що війська Російської Федерації випустили балістичну ракету по Одесі з території тимчасово захопленого Кримського півострова, менш як за три хвилини вона влучила у майданчик місцевого порту.

Жовква підкреслив, що цю ракету Сили оборони могли перехопити, якби Україна мала достатню кількість систем протиповітряної оборони.

Нагадаємо, у Білому домі та Держдепі США відреагували на ракетний обстріл Одеси під час візиту глави України та грецького прем’єра.

Exit mobile version