Джонсон пояснив, чому не варто панікувати через можливу перемогу Трампа на виборах у США

Ексглава уряду Сполученого Королівства Борис Джонсон пояснив, чому не варто панікувати через можливе повернення колишнього американського лідера Дональда Трампа у Білий дім.

Борис Джонсон

Фото – reuters.com

У колонці для видання NV колишній британський прем’єр-міністр нагадав, що опонент Байдена був першим, хто відправив українцям озброєння з огляду на те, що його попередник Барак Обама не зробив цього, інформує «НБН».

За словами Джонсона, ексглава Штатів у певний момент може подумати, що він здатний вести переговори із кремлівським диктатором, проте незабаром він усвідомить, що жодні угоди з російським лідером неможливі.

Політик вважає, що якщо Трамп знову займе президентське крісло, він допоможе захистити європейську демократію та підтримуватиме українців у боротьбі з окупантами. З його поверненням у Білий дім зміниться і ситуація з ультрареспубліканцями, які закликають не надавати допомогу Києву.

Як повідомлялося, український лідер Володимир Зеленський висловився про «загравання» угорського прем’єра Віктора Орбана із Трампом.

Exit mobile version