В ОПУ заявили, що потрібно зробити міжнародній спільноті після «переобрання» Путіна

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк закликав міжнародне співтовариство після псевдовиборів президента визнати втрату легітимності Володимиром Путіним та призупинити участь РФ у будь-яких організаціях.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

Представник Офісу Зеленського у коментарі «24 каналу» нагадав, що у 2020 році глава Кремля «зламав» Конституцію РФ. Закон переписали так, щоб диктатор міг балотуватися після кожних наступних шести років президентства, інформує «НБН».

За словами Подоляка, ще до початку повномасштабної війни юридично Путін не був легітимним главою держави, проте зараз міжнародній спільноті потрібно зробити важливий крок – визнати, що військовий злочинець є самопроголошеним президентом.

Радник голови ОПУ заявив, що 17 березня о 12:00 потрібно заявити про втрату легітимності кремлівським диктатором і призупинити участь РФ у будь-яких міжнародних організаціях, допоки росіяни не проведуть чесні вибори президента.

Нагадаємо, в ГУР МОУ повідомили, що Кремль має намір забезпечити «підтримку» Путіна на виборах за рахунок «голосів» ліквідованих, зниклих безвісти та полонених окупантів.

Exit mobile version