Є характерна прикмета – Данілов розповів, коли Кремль починає посилювати «пропаганду страху»

Секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов розповів, в які моменти Москва посилює свій ядерний шантаж. За словами чиновника, є характерна «прикмета» для посилення Кремлем «пропаганди страху».

Олексій Данілов

Фото – sluga-narodu.com

Секретар РНБО у своєму Facebook-акаунті написав, що погіршення становища кремлівського диктатора Володимира Путіна на полі бою, в РФ чи у світі – характерна прикмета для початку російського ядерного шантажу, інформує «НБН».

Чиновник зазначив, що Москва у такі моменти посилює свої інформоперації, використовуючи для цього російських та зарубіжних спікерів у політиці, ЗМІ, бізнесі та на інших майданчиках. Рупори Кремля починають активно говорити про «слабкість і некомпетентність» офіційного Києва, про «неминучу поразку» нашої країни, її територіальні втрати та «необхідність» діалогу з РФ на її умовах.

Він розповів, що влада держави-терориста завжди вважала «пропаганду страху» ефективним інструментом для досягнення цілей Москви у зовнішній політиці. Однак зараз цей прийом працює все менш якісно, адже у світі поступово розуміють, з ким мають справу.

Секретар РНБО додав, що Путін прикривається погрозами ядерного удару, щоб відкрити двері до необмежених захоплень територій, тому у відповідь на шантаж диктатора мають бути колективні дії для локалізації та покарання агресора.

Нагадаємо, глава Кремля заявив, що РФ необхідно створити «санітарну зону» в Україні. Речник Путіна Дмитро Пєсков спробував пояснити його слова.

Exit mobile version