Путіну на виборах «намалювали» 87% голосів: у ISW пояснили, що стоїть за рекордною «підтримкою» диктатора

Цьогоріч на так званих президентських виборах у РФ диктатору Володимиру Путіну «намалювали» понад 87% голосів. У вашингтонському Інституті вивчення війни пояснили, що стоїть за рекордною «підтримкою» глави Кремля.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

В аналітичному матеріалі ISW звернули увагу на звіт глави ЦВК Елли Памфілової за підсумками так званих президентських виборів у РФ. За її словами, цьогоріч була рекордна явка виборців – 77,44%, а Путін «переміг» із результатом у 87,28% голосів, інформує «НБН».

Глава Кремля та його соратники похвалилися тим, що такі показники громадської «підтримки» нібито демонструють «єдність» РФ та «довіру» до диктатора.

У ЦВК також відзвітували про те, що президент-агресор на тимчасово захоплених територіях Донеччини, Луганщини, Херсонщини, Запоріжжя та в Криму нібито набрав від 88,12% до 95,23% голосів.

Американські аналітики зазначили, що в окупації «чиновники» сфальсифікували рекордно високу підтримку глави Кремля, змушуючи українців брати участь у фейкових президентських виборах. За словами Путіна, такі показники нібито свідчать про «подяку за російський захист» жителів захоплених регіонів.

В ISW пояснили, що президент РФ продовжує створювати інформаційні умови для виправдання затяжної війни проти сусідньої держави та довгострокової окупації її територій під приводом «захисту» мирних українців.

Раніше глава Росії заявив, що хоче створити в Україні «санітарну зону». У Зеленського пояснили слова диктатора.

Exit mobile version