Зеленський прокоментував ракетний удар по Києву та знову звернувся до партнерів України

Глава держави Володимир Зеленський відреагував на ракетний обстріл Києва військами РФ у четвер, 21 березня. Президент вкотре закликав союзників України передати додаткові системи ППО.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Український лідер повідомив, що сьогодні на Київщині було збито понад 30 ракет, серед яких є аеробалістична. За словами Зеленського, внаслідок атаки ЗС РФ на столицю є постраждалі, повідомляє «НБН».

Глава держави підкреслив, що російські загарбники в нашій країні влаштовують такий терор щодня та щоночі. Президент зазначив, що світова єдність здатна зупинити ці атаки, надаючи Україні системи протиповітряної оборони.

Гарант заявив, що армія Путіна не має ракет, які могли б обійти ЗРК Patriot та інші сучасні комплекси ППО, зазначивши, що зараз їхній захист потрібний у нашій країні.

Лідер українців зазначив, що союзники Києва можуть надати йому додаткові установки протиповітряної оборони, якщо вони мають достатньо політичної волі для такого кроку. Зеленський додав, що нашій країні потрібна підтримка партнерів, щоб показати РФ, що терор завжди у програші.

Нагадаємо, 20 березня глава держави відреагував на ракетний обстріл Харкова, закликавши союзників передати системи ППО для захисту прикордонних регіонів.

Exit mobile version