Кислиця іронічною картинкою натякнув на знищення Кримського мосту

Постійний представник України в ООН Сергій Кислиця опублікував іронічну картинку, якою натякнув, що незабаром незаконно побудований російськими загарбниками через Керченську протоку Кримський міст буде знищено.

Сергій Кислиця

Фото - facebook.com/UKRinUN

Український дипломат на своїй сторінці в соцмережі Х опублікував картинку із шістьма основними типами мостів у 2024 році. У переліку транспортних переходів Кислиця вказав незаконно збудований окупантами Кримський міст, проте не показав його зображення, інформує «НБН».

Фото — twitter.com/SergiyKyslytsya

У коментарях під публікацією постійного представника України в ООН припустили, що іронічна картинка – натяк на те, що невдовзі Керченський міст, який з’єднує Кримський півострів із материковою частиною країни-агресора, буде знищений. Незабаром російські окупанти вже не зможуть використовувати цей транспортний перехід для постачання путінським військам на фронті.

Нагадаємо, минулого місяця британське видання The Sun опублікувало статтю про плани України щодо ліквідації Керченського мосту. Західні журналісти заявили, що незаконно побудовану конструкцію Сили оборони мають намір ліквідувати до середини літа, використавши для цього різні види зброї.

Речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук прокоментував матеріал ЗМІ, нагадавши, що політичне та військове керівництво України неодноразово заявляло, що Кримський міст має бути зруйнований. Він порадив Москві будувати для росіян альтернативний шлях.

Exit mobile version