Зеленський прокоментував нову атаку РФ на Харків та звернувся до світових лідерів

У четвер вранці, 23 травня, війська країни-агресора завдали близько 15 ударів по Харкову. Глава держави Володимир Зеленський прокоментував масований обстріл обласного центру окупантами та звернувся до світових лідерів.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Український лідер у своєму Telegram-каналі повідомив, що ЗС РФ вкотре обстріляли Харків ракетами, а також ударили по Люботину. Внаслідок атак окупантів є поранені та вбиті, інформує «НБН».

Фото — t.me/V_Zelenskiy_official

За словами гаранта, російські терористи користуються тим, що наша країна досі не має достатньої кількості систем протиповітряної оборони, крім того, ЗСУ не мають надійної можливості знищувати пускові установки загарбників там, де вони розташовані – поблизу кордону України.

Президент зазначив, що це не слабкість нашої країни, це слабкість світу, який ніяк не наважиться поводитися з окупантами так, як вони на це заслуговують.

Зеленський додав, що терор має програвати на будь-якому континенті та в будь-яких умовах. Глава держави додав, що Україна робить все, що може, проте необхідно більше рішучості від світових лідерів.

Раніше президент заявив, що Польща може допомогти збивати російські ракети над українською територією.

Exit mobile version