The Times розповіли, як «марш справедливості» Пригожина може поховати режим Путіна

Британська газета опублікувала матеріал, у якому розповіла про вплив «маршу справедливості» ПВК «Вагнер» у червні 2023 року на російського диктатора Володимира Путіна. Журналісти пояснили, як бунт Євгена Пригожина може поховати режим глави Кремля.

Кремль

Фото – tass.ru

У матеріалі британського видання The Times наголошується, що бунт ПВК «Вагнер» під керівництвом Євгена Пригожина у червні 2023 року став викликом лідеру росіян та Кремлю. Тому поки «кухар Путіна» залишався живим, «примара революції переслідувала РФ», інформує «НБН».

Журналісти пишуть, що диктатор зміг усунути загрозу у вигляді ватажка «вагнерівців», нагадавши, що Пригожин загинув за невідомих обставин. Однак вплив «маршу справедливості» ПВК не зник – еліти країни-агресора стали невпевненими у своєму «вожді», а весь світ побачив слабкість путінського режиму.

ЗМІ зазначає, що беззмінний російський лідер уперше пішов проти взятих на себе зобов’язань, коли сталася аварія літака Пригожина. З того моменту, еліти РФ не можуть позбутися думки, що глава Кремля вже не той, хто раніше майстерно керував системою.

У The Times додали, що «кухар Путіна» може стати тим, хто «штовхнув камінчик і викликав каменепад», який поховав режим кремлівського диктатора.

Нагадаємо, розвідка Великобританії повідомила, як Путін намагається зміцнити оборону російської столиці після «маршу справедливості» ПВК «Вагнер».

Exit mobile version