У ДБР повідомили, скільки років ув’язнення загрожує Тищенку за фактом подій у Дніпрі

Охорона Миколи Тищенка напала на колишнього добровольця та бійця спецпідрозділу Kraken Дмитра «Сина» Павлова у Дніпрі. За фактом цих подій колишнього «слугу народу» підозрюють у причетності до незаконного позбавлення волі. У ДБР повідомили, скільки років ув'язнення загрожує нардепу.

Микола Тищенко

Фото – news.liga.net

У Державному бюро розслідувань у вівторок, 25 червня, заявили, що Тищенку за фактом подій у Дніпрі Генеральний прокурор повідомив про підозру у причетності до незаконного позбавлення волі.

За скоєний злочин політику загрожує до 5 років ув’язнення. Найближчим часом народному обранцю оберуть запобіжний захід, інформує «НБН».

Як повідомили у ДБР, у колишнього «слуги народу» провели обшуки, під час яких у нього виявили багато готівки у доларах США та євро. Також у відомстві заявили, що спроби політика розбити свій телефон не врятують ситуацію – правоохоронці проведуть експертизу та отримають інформацію, яка зберігалася на пристрої, оскільки вона може допомогти у розслідуванні.

Нагадаємо, що на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Тищенко також потрапив у скандал із військовослужбовцями – нардеп передав київській теробороні неякісні бронежилети, які прострілювалися наскрізь.

Exit mobile version