В Офісі президента обговорюють звільнення Подоляка – ЗМІ

ЗМІ повідомляють, що на Банковій обговорюють звільнення Михайла Подоляка із посади радника керівника Офісу президента України. За даними журналістів, ймовірність того, що чиновника попросять на вихід, досить висока.

Михайло Подоляк

Фото – afp.com

Видання «Інформатор», посилаючись на власні джерела, повідомило, що в ОПУ обговорюється звільнення Подоляка з посади. Остаточне рішення на Банковій ще не ухвалили, проте ймовірність того, що це станеться – висока, пише «НБН».

Журналісти спробували зв’язатися із чиновником, проте не отримали відповіді. Також вони зателефонували до його помічника, який відмовився коментувати чутки про звільнення, попросивши залишити запит на коментар від його начальника. Це звернення представників ЗМІ також залишилося без реакції.

Співрозмовники видання зазначають, що Подоляка, ймовірно, попросять на вихід, про що сам радник Єрмака вже дізнався. Причини звільнення не розкриваються, проте пов’язані з Офісом Зеленського Telegram-канали пишуть, що вони задокументовані антикорупційними органами.

Також у Мережі зазначають, що в інформаційному просторі недаремно згадали про брата радника глави ОПУ, який жив у РФ та був розвідником.

Раніше в інтерв’ю західному ЗМІ Зеленський прокоментував повідомлення щодо великого впливу Єрмака.

Exit mobile version