Зеленський прокоментував нічну масовану атаку, оцінивши роботу сил ППО

Глава держави Володимир Зеленський прокоментував нічну масовану атаку військ Російської Федерації на нашу країну. Президент відмітив успішну роботу сил протиповітряної оборони України.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Український лідер у своєму Telegram-каналі повідомив, що в ніч на 31 липня протиповітряна оборона збила всі 89 дронів-камікадзе «Шахед», якими «друга армія світу» атакувала нашу країну, інформує «НБН».

За словами Зеленського, це важливий результат, і українці здатні повністю захистити своє небо від ударів загарбників, якщо вони мають достатнє забезпечення. Гарант наголосив, що така ж ефективність захисту потрібна нашій країні від ракет та бойової авіації путінських окупаційних сил.

Вкотре президент зазначив, що для цього необхідні досить сміливі рішення партнерів щодо надання Києву достатньої кількості систем протиповітряної оборони та далекобійної зброї.

Нагадаємо, командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук повідомив подробиці нічної атаки армії Путіна на Україну. Генерал вказав на головну ціль удару ЗС РФ.

Exit mobile version